Det nye Fetsund sentrum

Fetsund Stasjonsby

Fetsund Stasjonsby består totalt av 92 nye boliger fra
34 til 102 kvm.

Prosjektet får en arkitektur med varierte fasader som gjenskaper følelsen av en bygate med et levende miljø. Det blir moderne fasader i en kombinasjon hovedsakelig av tre og tegl. Parkering i felles garasjeanlegg. Heis i alle bygg. Det blir flere felles, grønne og fine bakgårder for opphold og rekreasjon– parkmessig opparbeidet.

Leilighetene får gjennomgående solid standard og flerfoldige tilvalgsmuligheter. Her blir det nærhet til det du trenger i hverdagen. Boligene får et urbant preg og det legges opp til et variert tilbud som kafe og småbutikker på bakkeplan. Samtidig er det umiddelbar nærhet til Fetsund sentrum, togstasjon og flotte rekreasjonsmuligheter langs Glomma. Om du ønsker, klarer du deg fint uten bil med Fetsund Stasjonsby som utgangspunkt.

Velkommen hjem til 
Fetsund Stasjonsby

Gode sol- og utsiktsforhold, grøntarealer og sentrum som nærmeste nabo, oppfyller boligdrømmen du og dine har ventet på. Fetsund Stasjonsby ligger kun et steinkast fra Fetsund sentrum, og består av to  bygg totalt. Samlet kan du velge mellom arealeffektive 2-roms til luftige 4-roms.

Med sine trygge omgivelser innbyr stasjonsbyen til mangfold. De fleste aldersgrupper og livssituasjoner kan finne noe som passer seg her.

Ønsker du en bekymringsløs og vedlikeholdsfri hverdag i en helt ny leilighet?

Da kan Fetsund Stasjonsby være noe for deg.

•1109-06-LIB-e-03-courtyard-evening-sun_R03.jpg
1109-05-LIB-e-02-east-bluehour_R01.jpg

Midt i stasjonsbyen, tett på storbyen

Fetsund Stasjonsby er et av de første prosjektene i Fetsund som imøtekommer ambisjonene om økt utnyttelse i sentrum. Beliggenheten er unik, like ved Glomma og i sentrum med nærbutikker, småbutikker, offentlige tilbud, skoler og ikke minst Fetsund stasjon med hyppige avganger til Oslo – alt innenfor kort gangavstand.